За осиновители

Всички наши осиновители преминават през разговор, в който искаме да се убедим, че сте на ясно с първоначалните детайли по отглеждането на заек. Държим нашите осиновители да са подготвени и да имат цялата информация, която ще е есенциална в началото. Правим това, защото се оказва, че хората имат грешна представа за отглеждането и след като се сблъскат с реалността, се отказват. За да спестим стреса по местенето на зайчетата, се стремим да подготвим предварително бъдещите осиновители. Ние така или иначе ще поддържаме постоянно връзка с Вас и ще Ви помагаме докато имате нужда от това. За нас най-важното е зайчетата ни да се отглеждат в здравословна среда, да са обичани и никога повече да не отидат на улицата.

Моля да отговорите на следните въпроси:

  • Прочетохте ли информацията в нашата страница относно базисните разходи, храна и условия за гледане?
  • Къде възнамерявате да гледате зайчето? Имате ли обособен кът за него?
  • Имате ли малко дете? Питаме това, защото родители често взимат зайчета за подарък на децата си, но зайчетата не обичат да бъдат гушкани или вдигани, освен това хапят и интереса на детето приключва в същата седмица, след което пак търсим дом на зайчето.
  • Имате ли други домашни любимци и какви? Така ще можем да Ви дадем съвети за първата среща за да мине без инциденти.
  • На ясно ли сте с редовните медицински прегледи и проучихте ли екзотичен ветеринар в населеното място? В университетите в България не изучават в детайли лагоморфните животни и често бъркат лечението на зайците с това за гризачи. Ние можем да Ви помогнем и с това и да Ви насочим към правилния вет.
  • И най-важното – има ли нещо, което не Ви е много ясно и бихте искали да попитате?

 

Моля, да отговорите на въпросите ни по-горе, и ако сметнете за необходимо да добавите нещо, ако има нужда. Може да ни оставите и телефон за връзка и наш координатор ще се свърже с Вас!

Уведомяваме Ви, че ще подпишем договор за осиновяване с Вас, и че данните Ви се съхраняват според действащото законодателство (съгласие за което ще дадете в декларация).