За осиновяване

Дерек

Дерек е от Пловдив, но вече е в приемния си дом в София. Той е на 1 година и няколко месеца. Много е любопитен и си пази храната като куче 🐶.

Гранулите са му любими, но с удоволствие си хапва и билки. Най обича мащерка и полудява, когато я подуши. Дерек е живял с куче 🐶 и с папагал 🦜 и собственичката му смее да твърди, че се разбира с други животни.

Историята му досега далеч не е лека… 😢 Първоначално е живял с женско зайче, което е забременяло няколко пъти. Заради крехката им възраст тогава (5 месеца) малките зайчета не са оцелели… 🙁 След това Дерек беше осиновен от едно момиче и дарен с много любов. 😍 За съжаление обаче тя остана без дом и без работа и се наложи да замине за чужбина. Силно се надяваме Дерек най-накрая да има късмет и следващият му осиновител да си го задържи завинаги! 😊

Зайко Дерек се дава с всичките си храни и принадлежности. Предупреждаваме Ви, ако го вземете, да си пазите чехлите. Дочухме, че обича да ги гризе. 😁 Е, всяко зайче със странностите си, разбира се.

Ако сте харесали младия господин и мислите, че можете да сте неговият човек завинаги, свържете се с нас. Дерек ви чака. 💓